Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przed momentem założyłem naszą pierwszą i podstawową gazetę, która będzie transmitować wieści w świat: Imperium24. Na początek małe dopracowanie wyglądu oraz zgłoszenie do administracji planety.
Polecam śledzić uważnie i regularnie.
Wieści o odezwie poszły już w v-świat. Artykuł "Tyran Hungocji do narodów upadłych Austro-Węgier".
Warto by jeszcze pomyśleć nad materiałem opisującym nasz początkowy ustrój, który określiliśmy w Deklaracji Niepodległości.
(-) Maltus Podolski
Strażnik Niepodległości Hungocji
Takim artykułem właśnie się zająłem.
Perfekcyjnie. Im więcej rzetelnych i jednocześnie zwięzłych przekazów tym dla nas lepiej, ale na fajerwerki przez jakiś czas bym jednak nie liczył. Przyjęcie do wiadomości, że na ziemiach upadłych Austro-Węgier tworzy się nowe państwo, będzie dla wielu osób niemożliwe, więc będą, tak jak Tyran ujął to w swej odezwie, czynić wszystko, aby Hungocję wyśmiać, wyizolować itp.
(-) Maltus Podolski
Strażnik Niepodległości Hungocji
Wszystkie takie niedowiarki zdziwią się z czasem. Reaktywują tego swojego austro-węgierskiego trupa, który aktywny już nie jest w stanie być, a jednocześnie będą patrzeć na naszą niesłabnącą aktywność. Wprost przeciwnie. Urośniemy, jestem pewien, że część jeszcze obywateli Austro-Węgier do nas przejdzie. I przyjdą kolejni, nowi.
Strony: 1