Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zwracam się z kolejną prośbą do Strażnika Niepodległości, tym razem w sprawie przygotowania map kraju, stopniowo rosnącego w wyniku prowadzonych działań stabilizujących nasze terytorium. Czy udałoby się takie mapy stworzyć?
Wszystko się da, ale nie od razu Tak jak napisałem obok. Pierwszą mapkę postaram się zrobić jeszcze dzisiaj, ale muszę znaleźć jakiś dobry wzorzec. Nie chcę też robić tego w chałupniczy sposób, jak to robią yoyonacje, tnąc cudze mapy i malując po nich w paincie
Jednak oryginalność wymaga więcej poświęcenia, dlatego proszę o cierpliwość.
(-) Maltus Podolski
Strażnik Niepodległości Hungocji
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby jakaś mapa ukazała się jeszcze dzisiaj. Im szybciej zdobędziemy wizerunek tym będzie dla nas korzystniej bronić się przed atakami o niemożność identyfikowania nas przez inne osoby i państwa.
Mam pierwszą mapę. Udało mi się znaleźć mapy w .svg realnych Austro-Węgier, przerobiłem je nieco, dodałem granice z Orientyki i taki jest efekt:
Na czerwono są zaznaczone granice przed powstaniem Hungocji.
(-) Maltus Podolski
Strażnik Niepodległości Hungocji
Fajna mapa. Dobrze, że Ekscelencja zaznaczył datę. Jest na czym bazować formując nasze granice. Zmieniłbym jednak przebieg wyznaczonych tak, aby uwzględniały nasze terytorium.
Strony: 1